aamiaiset/ Yleinen

Viikonlopun aamiainen

Mikä sen ihanampaa kuin rauhallinen aamiainen lauantaiaamuna. En aiemmin ole ollut erityisen innostunut avokadoista, mutta parin viime vuoden aikana olen alkanut syödä niitä useampia viikossa. Ostan usein avokadopussin, jossa avokadot ovat ostettaessa raakoja, mutta kypsyvät keittiön pöydällä parissa päivässä. Näin ne harvemmin ehtivät pilaantua. Avokado on hyvää sellaisenaan, leivän päällä ja salaateissa. Tällä kertaa avokado päätyi paahtoleivän päälle juuston kanssa. Hedelmänä oli tällä kertaa omena. Kaikki tämä nautittiin tietysti maitokahvin kera! Ihanaa viikonloppua kaikille!

You Might Also Like

2 Kommentit

 • Reply
  Coraline
  17.3.2012 at 08:07

  Minua oikein harmittaa, kun en avokadoa kykene sellaisenaan syömään – jotenkin se maku ei vain uppoa minuun yhtään. Sen sijaan pirtelöihin sujautan sitä joukkoon lähes poikkeuksetta, mutta olisihan sitä hyvä syödä enemmänkin, sen verran terveelliestä kasviksesta on kyse. 🙂

 • Reply
  sini
  17.3.2012 at 09:10

  Avokado on varmasti yksi niistä ruoka-aineista, joita voi opetella syömään – kuten sanottu, minäkään en aiemmin siitä pitänyt erityisemmin, mutta nykyään niitä taitaa koko ajan olla muutama kotona 🙂

 • Kommentoi