ravintolat/ Yleinen

Ravintola Rulla

Sympaattinen pikku ravintola Rulla sijaitsee Yrjönkadulla Nudge-ekokaupan nurkassa. Olen piipahtanut siellä jo pari kertaa, se on keskustassa aika näppärällä sijainnilla ja vietnamilaiset rullat ovat sopivan kevyitä pieneksi iltaruoaksi. Lista pitää siis sisällään vain rullia ja yleensä vaihtuvan jälkiruoan. Lisäksi lyhyt viinilista pitää sisällään herkkuja, esimerkiksi rullien kanssa erinomaisesti yhteen sopivan Kung Fu Girl Rieslingin. 

Rullat ovat taidokkaasti tehtyjä ja tosi kauniita. Niitä saa valita kylmätiskistä makunsa mukaan kappalehinnoin (eivätkä ole hinnoilla pilattuja, sillä melkein kaikki maksavat alle kome euroa kipale). Vaikka rullat ovatkin kylmätiskissä, ne ovat aina tosi freesejä.

Pieneen nurkkaan asteltuja pöytiä ei ole montaa ja ne ovat pieniä, joten kovin isolla porukalla tänne ei kannata lähteä. Kahdelle on sen sijaan aina tilaa! Paikan vetovoimaa lisää tosi mukava tarjoilija, joka kyselee aina onko systeemi tuttu ja oletkos muuten jo maistanut tätä viiniä, kun on niin hyvää. Tarjoilija tuli ainakin tällä reissulla kysymään myös ruokailun lopuksi, että mitä pidimme rullista. 

Jos et ole koskaan maistanut rullia etkä uskalla kotona testata niiden tekemistä, tämä on hyvä paikka käydä maistamassa, mitä rullista pitää. 

Omalle lautaselleni valitsin makuyhdistelmiksi tällä kertaa ankka-omenan, katkarapu-chili-mangon ja lohi-avokadon. Erityisesti pidin katkarapu-chili-mangosta (ihana tulisuus!) ja lohi-avokadosta (ihanan rasvainen yhdistelmä!). Lisäksi hehkutan edelleen rulladippiä, mikä ihana yhdistelmä makeaa, hapanta ja tulista. Slurps! 

Helsingissä (tai Suomessa ylipäätään) ei kai koskaan ole liikaa tälläisiä paikkoja, jossa kaikki tehdään rakkaudella ja täysin sydämin. Nautiskellen suosittelee! 

You Might Also Like

2 Kommentit

 • Reply
  Anonyymi
  17.6.2013 at 12:01

  Kiitos Sini ihanasta palautteesta.
  T: Rullan Marko&Tiina

 • Reply
  Sini
  17.6.2013 at 12:16

  Kiitos itsellenne ihanista rullista 🙂

 • Kommentoi