juomat/ kausiruokaa/ talvi/ Yleinen

Veriappelsiinikausi

Ensimmäiset veriappelsiinit löytyivät monen viikon kyttäilyn ja kyselyn jälkeen vihdoin! Nyt olen tuhonnut jo kaksi 1,5 kilon pussia näitä alle viikossa. Viime vuonna löysin veriappelsiinit ensimmäistä kertaa ja nyt odotin niiden sesonkiaikaa kuin kuuta nousevaa, kunnes vihdoin saapuivat kauppoihin. Veriappelsiinit ovat sesongissa lyhyen aikaa tammi-helmikuussa ja ne ovat siitä harvinaisia, ettei niitä saa ympäri vuoden kaupasta, toisin kuin melkein kaikkia muita hedelmiä. Olen itse tykästynyt niiden makeankirpeään makuun kovasti, eikä tuo kaunis punainen sävy myöskään haittaa yhtään näin talven pimeydessä. 

Omat veriappelsiinini tykkään nauttia joko fileoituina tai mehuksi puristettuna. Nyt olen suunnitellut tekeväni näistä myös salaattia, mutta en ole päässyt vielä niin pitkälle! Hae siis sinäkin omasi ja tankkaa varastot täyteen c-vitamiinia ja hyvää mieltä!

You Might Also Like

Ei kommentteja

Kommentoi