leivät ja leivonnaiset/ yleistä

Hiljaiseloa blogissa

Hei pitkästä aikaa! Blogi on viettänyt hiljaiseloa, vaikka onkin ollut ajatuksissa. Maaliskuussa taloprojekti nytkähti kunnolla eteenpäin, kun talon runko pystytettiin. Samaan rytäkkään talon pystytyksen kanssa on osunut päivätyössäkin aktiivisempi vaihe, joka sisältää myös jonkin verran ulkomaanmatkoja. Jotta pää pysyy tässä kaikessa kasassa, on ollut pakko höllätä otetta jostain ja se joku on nyt tällä kertaa ollut blogi (sekä oma ruokavalio). Elättelen toiveita, että ehtisin kesällä kohdistaa blogiin hiukan enemmän huomiota, mutta en kyllä aseta itselleni paineita asian suhteen, joten jonkinlainen hiljaisempi kausi saattaa hyvinkin täällä jatkua. Instagramia pyrin päivittämään kuitenkin aktiivisemmin, joten pysyttelethän matkassa siellä!

Ajatukset ovat täynnä pintamateriaalivalintoja ja listoja seuraavista työvaiheista, kaikki liikenevä vapaa-aika kuluu tontilla puuhastellessa yhtä jos toista. Ruokavalio koostuu harmittavan paljon (epäterveellisistä) eineksistä, mutta paino vain tippuu. Kerran ostin tontille kertakäyttögrillinkin, jotta saatiin edes hiukan kesätunnelmaa. Ensi kesäksi täytyy kyllä hankkia joku kunnon grilli! Onneksi valmisruokiakin saa nykyään ihan kohtalaisia. No, olen minä viime viikkoina ehtinyt sentään syödä paljon parsaa ja vähän mansikoita, että ei tässä ihan hunningolla olla. Pari kertaa olen kokannut isomman setin ruokaa valmiiksi pakkaseen ja välillä sisko on tuonut tontille mukanaan milloin lohikeittoa ja milloin voileipäkakkua! Kuva liittyy asiaan, siinä on siskon tekemä harjannostajaisvoileipäkakku. Pidän yleensäkin voileipäkakuista, mutta kylläpä tuo maistuikin ulkona hyvältä! Kakku oli kinkkukakku ja päällä oli porkkanasta askarrellut hienot koristeet.

Kesällä tarkoituksena on kyllä käydä ainakin Taste of Helsingissä (jonka safarikin jäi raksakiireiden takia väliin) ja lakkasuolla. Toivottavasti syksyllä ehtii myös piipahtaa sienessä. Ensi vuonna tähän aikaan riittää sitten blogiin toivottavasti enemmän aikaa ja asiaa, kunhan pääsen kokkaamaan uuteen keittiööni (siitä tulee muuten upea! ja asiaa siitä sitten syksymmällä myös blogiinkin, kunhan valmistuu ja pääsen ottamaan kuvia). Kovasti tekisi mieli alkaa jo kuopsuttaa puutarhaakin, mutta senkin kanssa pitää malttaa ensi vuoteen. Alustavia ajatuksia puutarhasta on kyllä jo olemassa, niistä voisin kertoilla joku kerta myös. Nauttikaahan kesästä ja lämmöstä!

You Might Also Like

Ei kommentteja

Kommentoi