juomat

Viinisuositus

Tähän väliin punaviinisuositus! Pidän punaviineissä eniten mehevistä ja hilloisista, täyteläisistä viineistä. Suosikkirypäleyhdistelmäni on grenache, mourvedre ja shiraz/syrah. Tätä rypäleyhdistelmää edustaa ranskalaisten châteauneuf-du-Papejen lisäksi myös tämä ihana australialainen punaviini Hewitson Miss Harry. Olen juonut tätä ensimmäisen kerran jo vuosia sitten, mutta palaan usein, enkä ole koskaan pettynyt. Viini on OK-hintainen ja se on juuri sopivan tuhti. Siinä maistuu selvästi punaiset marjat, kirsikka ja vadelma. Viinistä voi myös maistaa kevyen tammisuuden ja sen jälkimaku on mukavan pitkä. Se toimii sellaisenaan syysillan lämmikkeenä tai juustojen, lampaan, miksei grilliruoankin parina. Tällä kertaa kyseistä viiniä nautiskeltiin perjantai-iltana mökillä viileässä ilmassa juuston seurana. Juustoksi suosittelisin vaikkapa manchegoa!

You Might Also Like

2 Kommentit

 • Reply
  Jokihaka Kokkaa
  3.9.2013 at 08:26

  Tuota en ole maistanut, mutta saman firman baby bush oli muistaakseni herkullista..

 • Reply
  Sini
  3.9.2013 at 09:08

  Baby Bush on myös hyvää, mutta tykkään Miss Harrysta enemmän 🙂

 • Kommentoi