Yleinen

Tervetuloa!

 

Tervetuloa uudelle Nautiskellen.fi-sivustolle!

Uuden sivun myötä blogin käytettävyyteen on tullut jonkin verran muutoksia. Blogi on nyt saanut uuden, selkeän reseptiarkiston, josta voi hakea reseptejä kategorian mukaan. Myös etusivun hakutoiminnon kautta haluttu resepti löytyy helposti. Sesonkiruokia olen nostanut aiempaa selkeästi enemmän esiin ja reseptejä voi nyt hakea myös sesonkien mukaan. Seuraamiskanavat löytyvät etusivulta monesta kohtaa, valitse vain itsellesi parhaiten sopiva! Arkistot saattavat näyttää vähän oudoilta, koska Bloggerin muotoilut eivät siirtyneet ihan sulavasti WordPressin alle, mutta vuoden 2016 postausten pitaisi olla pääosin jo kunnossa. Tästä johtuen osassa arkistopostauksista ei näy valokuvaa ennen postauksen avaamista ja postauksen avattuakin vain melko huonolaatuinen kuva. Voi olla, etten välttämättä edes päivitä kaikkia postauksia, niitä kun on kertynyt blogivuosien aikana jo yli 500 kappaletta! Jatkan arkistojen päivittelyä pikkuhiljaa.

Miltä näyttää? Otan mielelläni vastaan kommentteja sivuston toimivuudesta. Minä ainakin olen uudesta visuaalisesta ilmeestä super-innoissani – tuntuu, että kuvatkin pääsevät aiempaa paremmin esiin! Seuraavaksi tulossa on perinteinen katsaus menneesseen vuoteen ja sen jälkeen päästään sitten ihan uusien aiheiden pariin! Vielä kerran tervetuloa!

Seuraa Bloglovinissa!

You Might Also Like

Ei kommentteja

Kommentoi