Yleinen

Crazy Frog -smoothie

Välillä iskee pienoinen kyllästyminen hedelmiin sellaisenaan ja niitä saattaa välillä jäädä hedelmäkoriin makoilemaan hieman liian pitkäksi aikaa. Tällöin käytän usein ne kaikki kerralla ennen kuin ne ehtivät mennä huonoksi ja teen niistä smoothieta. Olen muutaman kerran kiireessä napannut smoothien Jungle Juice Barista, jonka konsepti on mielestäni melko toimiva. Sieltä sain inspiraation tämänkertaiseen smoothieen, joka on oma versioni heidän Crazy Frog -nimisestä smoohtiestaan. Omaan versiooni eksyi tuosta alkuperäisestä inspiraation lähteestä minttu, kiivi, lime ja mango. Päärynöitä ei ollut ja jääpaloja en uskaltanut sauvasekoittimeni toiminnan varmistamiseksi laittaa.

Pidin tästä smoothiesta hurjasti, sillä kokonaisuudesta tuli tosi raikas ja ihanan vihreän värinen! En ole aiemmin tajunnut yhdistää smoothieen minttua (miksi en?!) ja se maistuukin tässä ihanalta. Lisäksi smoothiessa on kiiviä, jonka kirpeys toimii mintun seurassa hauskasti. Mango sen sijaan jää tässä ehkä hieman liikaakin sivurooliin. Mutta suosittelen lisäämään tuota minttua mihin tahansa smoothieen, minä ainakin aion kokeilla sitä vielä jonkun marjasmoothien joukossa. Reseptin mukaisesta määrästä tulee noin 6 dl valmista smoothieta. 
 


Crazy Frog -smoothie

1 tuore mango
2 tuoretta kiiviä
2 tuoretta limeä
reilu kourallinen tuoretta minttua
loraus omena- tai appelsiinimehua
(jäitä) 
 
Kuori ja paloittele mango ja kiivit, heitä ne kulhoon. Halkaise limet ja purista niiden mehut hedelmien päälle. Lisää kulhoon minttu ja mehu sekä halutessasi jäät. Soseuta seos tasaiseksi. Nauti vitamiinipommisi heti! 

You Might Also Like

Ei kommentteja

Kommentoi