Yleinen

Steininger Riesling

Viinivinkki viikonlopuksi! Itävaltalainen Steininger Riesling on yksi suurista valkoviinisuosikeistani, jota saa Alkosta vielä melko kohtuulliseen hintaan! Ensimmäisen pullon olen saanut joskus lahjaksi ja sen jälkeen olen itse ostanut monta pulloa. 

Ulkonäöltään hyvin vaalea viini tuoksuu raikkaalta, hennosti kukkaiselta ja yrttiseltä. Maku on tasapainoinen ja tämän hintaluokan viinille moniulotteinen. Viinistä löytyy valkoviineistä etsimääni mineraalisuutta ja se on melko hapokas. Jälkimaku on valkoviinille yllättävän pitkä. Osuu ainakin minun makuhermoihini täydellisesti ja hinta-laatusuhde on kohdillaan! 

You Might Also Like

3 Kommentit

 • Reply
  Jonna
  8.2.2014 at 07:22

  Niin minunkin. Ehdottomia suosikkejani!

 • Reply
  Sini
  8.2.2014 at 08:02

  Olisi kiva kuulla lisääkin suosikkejasi, josko sieltä löytyisi jotain uutta maisteltavaa tännekin päin? 🙂

 • Reply
  Jonna
  9.2.2014 at 19:29

  Minä olen niin massaviinien orja, että luulen, että olet jo suuren osan maistellutkin. Minulla on tapana jämähtää. Nyt olen jämähtänyt itävaltalaisiin valkoviineihin ja pyörin lähinnä sillä hyllyllä.

 • Kommentoi