Yleinen

Taste of Helsinki -ruokafestivaali

Kesäkuun puolivälissä Helsingissä järjestetään ensimmäistä kertaa Taste of Helsinki -ruokafestivaali. Konseptin mukaisia festivaaleja on ollut muissakin kaupungeissa, esimerkiksi Dublinissa ja Lontoossa. Ideana on se, että 10 ravintolaa on laatinut 3 ruokalajin menut pienikokoisia annoksia. Tapahtumassa on sisäänpääsymaksu ja annokset maksavat tämän lisäksi vielä erikseen. Sisäänpääsy maksaa 19 € tai 26 € sisältäen 10 markkaa käytettäväksi tapahtuma-alueella. Alueella ei siis makseta normaaliin tapaan, vaan siellä käy valuuttana ainoastaan markat, joita voi ostaa joko etukäteen tai tapahtumapaikalta. Yksi markka vastaa yhtä euroa ja annokset maksavat 4-6 markkaa. Annokset ovat pieniä, joten niitä jaksanee syödä useammankin ja voi valita itseään eniten miellyttävät annokset. 

http://www.tasteofhelsinki.fi/wp-content/uploads/2012/05/Helsinki-Menu-2012.jpg 

Itse aion ehdottomasti mennä paikalle! Eniten odotan C:n ja Smörin menuja, niissä kun en ole koskaan päässyt käymään. Useissa tapahtuman ravintoloista olen jo syönyt – vaikkakin kaikista olen myös kovasti pitänyt! Voin suositella suoraan esimerkiksi Farangin possua ja Carelian kampasimpukoita. Lisäksi tarjolla on juomisia, mm. viinejä, shampanjaa ja oluita, sekä erilaisia lähiruokatuottajia esittelemässä tuotteitaan. Toivon myös pääseväni maistelemaan hyviä, uusia viinituttavuuksia. Tsekkaa menut täältä ja lisätiedot täältä

Hienoa, että Suomessakin uskalletaan järjestää jotain uudenlaista tapahtumaa! Festivaali kerää varmasti paljon hyvän ruoan ja juoman ystäviä yhteen. Kaikki siis sankoin joukoin 14.-17.6. nautiskelemaan hyvästä ruoasta ja juomasta! 

Kuva lainattu Taste of Helsingin omilta nettisivuilta

You Might Also Like

2 Kommentit

  • Reply
    Jaana
    11.6.2012 at 08:46

    Onnea, voitit liput Taste of Helsinkiin! Käy kurkkaamassa toimintaohjeet palkinnon lunastamiseksi Kulinaarimurulasta.

  • Reply
    sini
    11.6.2012 at 12:25

    Oho, kiitos! Tällä viikolla siis tiedossa herkuttelua! 🙂

  • Kommentoi