aamiaiset/ Yleinen

Amerikkalaiset pannukakut

Viikonloppu alkaa ihanissa merkeissä, jos aamupalalla saa amerikkalaisia pannukakkuja eli pancakeseja! Parhaimmillaan ne ovat mielestäni vaahterasiirapin ja pähkinärouheen kanssa. Ja pannukakut saavat tosiaan uida vaahterasiirapissa! Tällä reseptillä pannukakuista ei tule kovin makeita, jolloin vaahterasiirapin makeus toimii niiden kanssa paremmin. Ainakin minulta löytyy yleensä kaikkia ainesosia kotoa, joten pannukakkuja voi alkaa paistelemaan hetken mielijohteestakin. Taikinan kanssa ei myöskään tarvitse odotella kohoamista tai muutakaan, sen kuin sekoittaa ja heittää pannulle. 

Amerikkalaiset pannukakut

1 muna
2,5 dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
1 rkl sokeria
2 rkl öljyä
3 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
voita paistamiseen

Sekoita kulhossa ensin kuivat ainekset. Lisää sitten loput ainekset ja sekoita. Paista pieniä pannukakkuja sitten kuumalla pannulla voissa. Nauti esimerkiksi vaahterasiirapin ja pähkinöiden kanssa!

You Might Also Like

Ei kommentteja

Kommentoi