alkupalat ja pikkusuolaiset/ Yleinen

Avokado-vuohenjuustoleivät

Kiireisen päivän pikaisena kevyenä lounaana tai tuhtina aamupalana toimivat nämä avokado-vuohenjuustoleivät. Pehmeä avokado ja voimakas, rasvainen vuohenjuusto sopivat toisilleen yllättävän mainiosti. Näistä voisi tehdä myös pienempiä versioita pikkusuolaisiksi tarjottaviksi juhliin.
Leipiä varten tarvitset hyvää vaaleaa leipää, jossa on mielellään hiukan rapea kuori. Lisäksi tarvitset yhden täydellisen kypsän avokadon (kannattaa varata vaikka kaksi, jos toinen onkin raaka tai ylikypsä) sekä palan hyvää vuohenjuustoa. Leikkaa leivästä kaksi reilua viipaletta, kuori avokado ja muussaa avokado kevyesti leivän päälle. Lorauta päälle tippa oliiviöljyä ja ripauta päälle hiukan sulaa. Murusta vuohenjuusto päälle ja nauti!

You Might Also Like

Ei kommentteja

Kommentoi