alkupalat ja pikkusuolaiset/ kesä/ Yleinen

Mansikka-vuohenjuustobruchetat

Kesäisin tulee usein suosittua helppoja, nopeita ja raikkaita ruokia, joista nämä mansikka-vuohenjuustobruchetat ovat hyvä esimerkki. Yksinkertaisissa leivissä mansikoiden makeus yhdistyy pehmeään vuohenjuustoon ja kirpeään rucolaan. Kokonaisuuden kruunaa vielä loraus balsamicoa. Bruchetoissa yksinkertaiset maut ja hyvä leipä ovat avainsanoja. Näistä voi tehdä hiukan isompia versioita kevyeksi lounaaksi tai välipalaksi, tai sitten ihan pieniä leipäsiä juhlatarjottaviksi. Juhlissa nämä sopivat varmasti tosi hyvin esimerkiksi alkukuohuvan kumppaniksi – ovat lisäksi niin kauniita, että vieraat ovat varmasti otettuja, vaikka helppohan nämä on väkertää kasaan. Mansikat ovat vielä hetken parhaimmillaan, joten äkkiä litra mansikoita torilta ja näitä leipiä tekemään! 
Mansikka-vuohenjuustobruchetat
kourallinen mansikoita
 kourallinen rucolaa
4 viipaletta hyvää vaaleaa leipää
2 rkl pehmeää vuohenjuustoa
suolaa
pippuria
balsamicoa
Pese mansikat ja rucola. Viipaloi mansikat. Paahda leivät ja voitele ne vuohenjuustolla. Lisää pinnalle rucolaa ja viipaloidut mansikat. Mausta suolalla ja pippurilla. Lorauta päälle vielä hiukan balsamicoa. Tarjoa heti! 

You Might Also Like

Ei kommentteja

Kommentoi