kesä/ Yleinen

Thaityyliset hölskytyskurkut ja kesäruokaa

Perinteiset hölskytyskurkut saivat hiukan erilaisen vivahteen, kun lisäsin niiden joukkoon tillin sijaan chiliä, korianteria ja inkivääriä. Kurkuista tulee parempia, mikäli ne tekee avomaankurkuista, mutta tavallinenkin kurkku kelpaa.
Hölskytyskurkut pääsivät pöytään simppelin paistetun kuhan, uusien perunoiden, voin ja yksinkertaisen kaalisalaatin kanssa. Täydellistä kesäruokaa! Juuri nyt ei jaksa tämän monimutkaisempaa ruokaa tehdäkään, saati sitten syödä. 
Thaityyliset hölskytyskurkut
puolikas tavallinen kurkku tai kaksi avomaankurkkua
puolikas mieto chili
hiukan tuoretta korianteria
pala inkivääriä
 1 rkl etikkaa
suolaa
sokeria

Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi. Hienonna chili, korianteri ja kuorittu inkivääri. Sekoita kurkkuviipaleet, chili, korianteri ja inkivääri kulhossa. Lisää etikka, suola ja sokeri. Sulje kulhon kansi ja hölskytä hetki. Tarkista sitten maku. Annan kurkkujen vetäytyä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

You Might Also Like

Ei kommentteja

Kommentoi