Olen aiemminkin tainnut mainita viehtymyksestäni toast skageniin. Tällä kertaa tein siihen hiukan erilaisen twistin viemällä makumaailmaa hiukan thaimaalaiseen suuntaan, jonka maut ovat toinen suosikkini. Chili, korianteri ja lime toimivat erinomaisesti rapujen parina ja pidin itse yhdistelmästä kovasti. Tämä on hiukan erilainen versio perinteisestä toast skagenista ja hurmaa varmasti vaikkapa illanistujaisissa vieraat. Minä tein tätä lounaaksi, toimii myös mainiosti niin.
Thai skagen
1 prk jokiravunpyrstöjä
1 dl majoneesia
1 lime
kourallinen tuoretta korianteria
1 mieto chili
hyvää vaaleaa leipää
1 mieto chili
hyvää vaaleaa leipää
Valuta jokiravunpyrstöt huolellisesti. Sekoita majoneesiin limen mehu ja sen raastettu kuori, valutetut jokiravut, hienonnettu korianteri ja pieneksi pilkottu chili.
Paahda leipäviipaleet. Lusikoi skagen paahdettujen leipäviipaleiden päälle, koristele vielä korianterilla ja tarjoile heti!
Paahda leipäviipaleet. Lusikoi skagen paahdettujen leipäviipaleiden päälle, koristele vielä korianterilla ja tarjoile heti!
2 Kommentit
Sofia
4.8.2014 at 16:49Skagen on munkin suosikki! Ja tähän aikaan vuodesta parhaimmillaan 🙂
Chiliä laitan aina joukkoon, mutta nyt alkoi kiinnostamaan myös tää korianteri ja lime lisä. Kuullostaa raikkaalta, taidanpa kokeilla.
Sini
5.8.2014 at 08:18Aika raikas skagenista tulikin, kokeile ihmeessä!