Yleinen/ yleistä

8 satunnaista asiaa -haaste

Sain kivasta Herneetkin rokkaa -blogista haasteen kertoa 8 satunnaista asiaa itsestäni. Kiitos haasteesta!

Haasteen säännöt kuuluvat näin:
1. Kiitä haasteen antajaa.
2. Jaa haaste kahdeksalle ruokabloggaajalle. 
3. Ilmoita haasteesta näille kahdeksalle.
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi. 

Koska blogi keskittyy tiukasti ruokaan, rajasin nämä satunnaisuudetkin ruoan pariin. Haaste on tainnut sen verran ahkerasti pyöriä ympäri ruokablogeja, etten tässä erikseen haasta ketään. Haasteen voi toki täältä napata mukaan, mikäli se ei vielä ole osunut omalle kohdalle! 

Tässä satunnaisuudet:

1. En syö perinteisiä suomalaisia jauhoisia grillimakkaroita, maksaa tai mustia karkkeja. En vain pidä niistä. Kesäisin grillaan makkaroiden sijaan usein halloumia, pekoniin käärittyä parsaa ja kaikenlaisia pihvejä. Karkkien sijaan syön useammin suklaata.

2. Minua on luultu vuosien varrella usein kasvissyöjäksi, vaikka en voisikaan helposti luopua lihan syönnistä. Syön kuitenkin mielelläni kasvisruokaa, erityisesti lounaaksi. 

3. Opettelin tietoisesti juomaan kahvia parikymppisenä. Nykyään pidän (hyvästä) kahvista ja juon sen maidolla. En kuitenkaan juo kahvia kuin pari kuppia päivässä. 

4. Syön arkisin aamupalani vasta töissä. Kotona juon vain lasillisen huoneenlämpöistä vettä, johon puristan hieman sitruunamehua. Viikonloppuisin pidän kuitenkin pitkistä ja runsaista aamiaisista! Aamupalaani kuuluu usein hedelmiä, jogurttia tai smoothie.

5. Katson televisiosta kaiken maailman ruokaohjelmia ja englanninkielinen ruokasanastoni on melko laaja. Lisäksi kerään ruokainspiraatiota erilaisista lehdistä ja tietysti netistä.

6. Tykkään tehdä ruokaa ystävilleni. Nykyään kutsunkin aika usein kotiin ruokavieraita – mielestäni se on hauska tapa tavata ystäviä ja jutella rauhassa!

7. Minulla on suuret suunnitelmat viljellä kesällä parvekkeella ruokaa. Saa nähdä, tuleeko siitä mitään, sillä onnistun usein tappamaan kasvini. 

8. Olen konservatiivinen teenjuoja. En pidä yhtään esanssin makuisista, makeista teelaaduistapahin painajaiseni on keisarin morsian -tee. Juon Earl Greytä tai vihreää tai valkoista teetä. Tällä hetkellä suosin Clipperin teelaatuja.

Kuvat satunnaisia, jotenkin aiheeseen liittyviä vanhoja kuvia.

You Might Also Like

Ei kommentteja

Kommentoi