Yleinen/ yleistä

Blogivuosi 2012

Ajattelin alunperin, etten jaksaisi kirjoittaa tälläistä postausta, kun aloitin bloggaamisen vasta helmikuussa, mutta päätin nyt sitten kuitenkin sen tehdä, koska näitä on aina mielestäni hauska lukea. Postauksen tekeminen oli myös aika hauskaa, välillä on kiva selata vanhoja kuvia ja muistella, mitä kaikkea sitä onkaan tullut kokkailtua ja syötyä. Tässä siis vuoden viimeisten päivien kunniaksi blogivuoden 2012 parhaat palat Nautiskellen-blogista – olkaa hyvät! 

Helmikuussa aloitettiin bloggaaminen ja tehtiin kotitekoista mysliä.


Maaliskuussa kokkailtiin ihanaa Farangin karkkipossua. Voi mikä ihana kevätvalo tuossa kuvassa onkaan! Maaliskuulta on myös blogin suosituin ja haetuin postaus pasta carbonarasta!


Huhtikuussa tehtiin klassista italialaista sienirisottoa käyttäen edellisen syksyn kuivattuja sieniä. Lisäksi huhtikuun aikana rullailtiin hauskoja uusia tuttavuuksia, vietnamilaisia rullia!

Toukokuussa siirryttiin jo selkeästi kesään ja kevyempiin ruokiin. Söin järkyttävät määrät parsaa ja tarjoilin sitä vieraillekin parsa-pekonipiirakan muodossa.

Kesäkuussa juhlittiin kinkkuvoileipäkakun kanssa, tyhjenneltiin loputkin sienivarastot sienikeittoon ja syötiin paahdettua perunasalaattia chorizolla grilliruokien seurana.

Heinäkuussa olin kesälomalla ja se näkyikin blogin ahkerana päivitystahtina. Kesätunnelma oli korkealla, kävin kuun aikana monta kertaa ulkona syömässä, vietin aikaa mökillä ja blogin reseptitkin olivat kovin kesäisiä: tehtiin toast skageneita ja gazpachoa, juotiin mojitoja ja grillailtiin ribsejä. Ribsit olivat koko viime kesän grillausruokien hitti! Lisäksi ostin heinäkuussa vihdoin minijärjestelmäkameran, joten kuvien laatu parani tässä vaiheessa huomattavasti. 

Elokuussa aloitettiin sienestyskausi kantarellien parissa ja tehtiin niistä sieniperunasalaattia. Lisäksi tehtiin fish & chipsejä itse kalastetusta hauesta ja pitaleipiä jumalaisella minttu-fetapestolla. Kesän juttuja näytti ribsien lisäksi olevan ylenmääräinen mintun käyttö joka ruoassa.

Syyskuussa blogin tahti hiljeni hetkeksi, kun muutto uuteen kotiin vei hirmuisesti aikaa. Blogissa ehdittiin kuitenkin herkutella feta-pinaattipiirailla ja käydä vielä kesän viimeisillä grillauksilla syksyisen meren rannalla.

Lokakuussa käytiin suppilovahverometsällä, syötiin sinisimpukoita ja valmistauduttiin jo jouluun kuuman omenajuoman kanssa. 

Marraskuussa pohdiskeltiin pizzan syvintä olemusta, hauduteltiin karitsan potkia ja herkuteltiin viikunahillolla ja juustoilla

Joulukuussa blogissa innostuttiin saapuneesta poron neljänneksestä, syötiin superherkullisia lihapullia tomaattisoosissa ja valmistauduttiin jouluun miettimällä joulumenua sekä tekemällä imellettyä perunalaatikkoa


Siinäpä siis koostetta kerrakseen blogivuodesta 2012 – toivottavasti myös ensi vuosi on yhtä antoisa!

You Might Also Like

2 Kommentit

  • Reply
    Jonna
    30.12.2012 at 14:57

    Hihii, ylenmääräinen minttu vaivasi kesällä täälläkin – kuten myös ylenmääräiset mojitot, mutta molemmat kuuluvat kesään.

    Mahtavan tunnelmallinen grillauskuva. On ollut hienoa, että olen löytänyt blogisi. Ihan alusta saakka en näemmä ole ollut mukana, mutta viimeaikaiset kohokohdat jo muistankin.

  • Reply
    Sini
    30.12.2012 at 15:22

    Ei sillä, että mintusta tai mojitosta olisi haittaa ollut, päinvastoin 😀

    Tuo grillausretki oli kyllä kokonaisuudessaan hieno! Kiva kun olet löytänyt blogin matkaan mukaan, on aina tosi mukavaa lukea kommenttejasi 🙂

  • Kommentoi